New Hospital Logo
deco

Podizanje grudi – Mastopeksija (inverted T)

Grudi

Otkrijte novu stranu sebe s većom dozom samopouzdanja

 

Svaka žena zaslužuje da se oseća zadovoljno u svom telu. U NEW Hospital, mi verujemo da samopouzdanje proizlazi iz osećaja zadovoljstva sobom, a lepota iz samopouzdanja. Podizanje grudi je jedan od puteva kojim možete krenuti u susret željenom izgledu i većem samopouzdanju.

 

Šta je podizanje grudi u NEW Hospital-u?

 

Podizanje grudi ili mastopeksija u NEW Hospital-u je hirurška procedura koja podiže i preoblikuje grudi, dajući im mlađi i osveženi izgled. Ova metoda omogućava preciznu korekciju i pruža prirodne rezultate.

 

Prilagođena nega za svaku pacijentkinju

 

Svesni smo da svaka žena ima svoje jedinstvene potrebe i želje. Zbog toga u NEW Hospital-u svakoj pacijentkinji pristupamo individualno. Naš stručni tim će sa vama detaljno razgovarati o svim aspektima procedure, kako bi zajedno kreirali plan prilagođen isključivo vama.

 

Besplatne konsultacije – prvi korak ka prelepim grudima

 

U OB NEW Hospital, početna konsultacija za podizanje grudi je potpuno besplatna. To je vaša prilika da otvoreno razgovarate sa lekarom, iznesete sve svoje želje i očekivanja. Naši stručnjaci će vam pružiti najbolje savete, odgovoriti na sva vaša pitanja i zajedno sa vama doneti odluku o najboljoj opciji za vas, a sve to bez ikakvih troškova.

 

Kako izgleda procedura podizanja grudi – Mastopeksija?

 

Podizanje dojki (mastopeksija), podiže grudi uklanjanjem viška kože uz zatezanje okolnog tkiva i preoblikovanje i modeliranje nove konture dojke.

Ponekad se areola vremenom uvećava, a podizanje dojki i to smanjuje.

Podizanje grudi može da podmladi vašu figuru pomoću profila dojke koji je uzdignut i izgleda mlađi.

Za razliku od povećanja grudi implantima, mastopeksija ne menja bitno veličinu vaših dojki, ali daje oblik koji želite.

 

Kako izgleda proces oporavka u NEW Hospital?

 

Vreme oporavka nakon procedure varira, ali većina pacijentkinja se vrati na svakodnevne aktivnosti za dve nedelje. Kroz ceo proces, naš stručni tim će biti uz vas, pružajući podršku i stručne savete za što brži i lakši oporavak.

 

Vaše putovanje ka prelepim grudima počinje ovde – NEW Hospital

 

Ako ste spremni da ostvarite svoje snove o prelepim grudima, mi u NEW Hospital-u smo tu da vam pomognemo. Zakazivanje besplatnih konsultacija je prvi korak na tom putu. Kontaktirajte naš Call centar i zakažite već danas.

Doktori

Podizanje grudi – Mastopeksija (inverted T)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 420.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻