New Hospital Logo
deco

Liposukcija stomaka veća

Trup i ekstremiteti

Liposukcija stomaka

je estetska hirurška procedura koja se koristi za uklanjanje viška masnog tkiva s područja stomaka radi oblikovanja i definisanja linije struka ili trbušnog dela.

Tokom liposukcije, hirurg pravi male incizije na određenim područjima stomaka i umetne tanku cev (kanilu) radi razbijanja i aspiracije viška masnog tkiva. Može se koristiti različite tehnike liposukcije, poput klasične ili ultrazvučne liposukcije, u zavisnosti od potreba pacijenta i preferencija hirurga.

Oporavak nakon liposukcije stomaka obično uključuje otok, modrice i nelagodu u prvih nekoliko nedelja. Preporučuje se nošenje kompresivnih odela kako bi se smanjio otok i podržao proces zarastanja. Pacijentima se obično savetuje izbegavanje fizičkih aktivnosti koje bi mogle uzrokovati pritisak ili napetost na tretiranim područjima tokom perioda oporavka.

Kao i kod svakog hirurškog zahvata, liposukcija stomaka može imati određene rizike, uključujući infekcije, ožiljke, nejednakost u rezultatima ili promene senzacije kože. Pre donošenja odluke o liposukciji, važno je imati detaljan razgovor s hirurgom kako bi se razumele sve faze procedure, rizici i očekivanja nakon zahvata.

Doktori

Liposukcija stomaka veća

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 250.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻