New Hospital Logo
deco

Liposukcija podbratka (zahtevno)

Trup i ekstremiteti

Liposukcija podbratka

je hirurški zahvat koji se koristi za uklanjanje viška masnog tkiva ispod brade i vrata radi oblikovanja i definisanja linije donjeg dela lica. Ovaj postupak se često primenjuje kako bi se smanjio „dupli brada“ ili masno tkivo koje stvara neželjeni profil ispod brade.

Tokom liposukcije podbratka, hirurg pravi male incizije ispod brade ili u prirodnoj naboranoj liniji, a zatim koristi tanku kanilu za razbijanje i aspiraciju viška masnog tkiva. Ovo omogućava stvaranje glatkijeg profila ispod brade i definisanje linije vilice.

Oporavak nakon liposukcije podbratka obično uključuje otok, modrice i nelagodu tokom prvih nedelja. Preporučuje se nošenje kompresivnih zavoja kako bi se smanjio otok i podržao proces zarastanja. Pacijentima se obično preporučuje izbegavanje fizičkih aktivnosti koje bi mogle uzrokovati pritisak ili napetost na tretiranom području tokom perioda oporavka.

Kao i kod svakog hirurškog zahvata, postoji određeni rizik od komplikacija, uključujući infekcije, nejednakost u rezultatima, ili promene senzacije kože. Bitno je imati detaljan razgovor s hirurgom o ciljevima, rizicima i očekivanjima od postupka pre donošenja odluke o liposukciji podbratka.

Doktori

Liposukcija podbratka (zahtevno)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 130.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻