New Hospital Logo
deco

Liposukcija nogu (veća)

Trup i ekstremiteti

Liposukcija nogu

je estetski hirurški postupak koji se primenjuje radi oblikovanja i uklanjanja viška masnog tkiva sa područja nogu. Ovaj postupak se često koristi za smanjenje obima ili popunjavanje neravnomernih područja na butinama, kolenima, listovima ili gležnjevima.

Tokom liposukcije nogu, hirurg pravi male incizije kroz koje se uvode tanke cevi (kanile). Te cevi se koriste kako bi se razbilo masno tkivo, a zatim aspiriralo, odnosno izvuklo van tela. Cilj je postići simetričnost i proporcionalnost nogu, smanjiti obim ili izravnati neravnoteže u masnom tkivu.

Pre samog postupka, bitno je imati konsultaciju s hirurgom kako bi se procenilo koje oblasti treba tretirati i koje su realne očekivanja od liposukcije. Nakon procedure, period oporavka varira od osobe do osobe, ali može uključivati nošenje kompresionog zavoja ili odeće kako bi se smanjio otok i podržao proces zarastanja.

Kao i kod bilo koje hirurške intervencije, postoji određeni rizik od komplikacija kao što su otok, modrice, infekcije ili neujednačeni rezultati. Stoga je važno imati realna očekivanja od procedure i pridržavati se uputstava hirurga tokom oporavka kako biste postigli najbolje moguće rezultate.

Doktori

Liposukcija nogu (veća)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 220.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻