New Hospital Logo
deco

Korekcija oblika bradavice (jednostrano)

Grudi

Korekcija oblika bradavice

na jednoj dojci može biti potrebna iz različitih razloga, uključujući asimetriju bradavica, promene u obliku ili veličini bradavice zbog povrede, upale ili drugih zdravstvenih stanja.

Postoje različite tehnike korekcije oblika bradavice:

  1. Hirurška korekcija: Hirurški postupak se može izvesti kako bi se prilagodio oblik ili veličina bradavice. Ovo uključuje skidanje viška kože, remodeliranje ili oblikovanje bradavice kako bi se postigla željena forma.
  2. Korekcija pomoću laserske terapije: Laseri se ponekad koriste za korekciju oblika bradavice, obično za sitne korekcije ili ispravljanje sitnih nepravilnosti.
  3. Umetci ili punjenje: U nekim slučajevima, za ispravljanje malformacija ili nepravilnosti, mogu se koristiti umetci ili materijali za punjenje kako bi se postigao željeni oblik.

Preporučljivo je da se konsultujete sa plastičnim hirurgom ili specijalistom za dojke kako biste razmotrili najbolje opcije za korekciju oblika bradavice. Hirurg će proceniti situaciju i preporučiti najpogodniji postupak na osnovu individualnih potreba pacijenta.

Doktori

Korekcija oblika bradavice (jednostrano)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 50.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻