New Hospital Logo
deco

Korekcija areole dojke (jednostrano)

Grudi

Korekcija areole dojke

se često izvodi kako bi se prilagodio oblik, veličina ili položaj areole i bradavice. Ovo može biti potrebno iz estetskih razloga ili nakon nekih hirurških zahvata na dojkama kao što su mastektomija ili estetska korekcija dojki.

Jednostrana korekcija areole dojke može biti potrebna ako postoji vidljiva asimetrija između areola na obe dojke. Ovaj postupak se često izvodi pod lokalnom anestezijom i obično uključuje skidanje određene količine kože oko areole kako bi se postigla simetrija između obe dojke ili prilagodio oblik areole.

Postupak korekcije areole može biti različit za svakog pacijenta, zavisno od individualnih potreba i željenih rezultata. Oporavak obično uključuje otok i nelagodu tokom prvih nekoliko dana do nedelja, a potpuni oporavak i stabilizacija rezultata mogu potrajati nekoliko meseci.

Pre korekcije areole dojke, važno je imati detaljan razgovor s hirurgom kako bi se razumeli ciljevi postupka, rizici, vreme oporavka i očekivani rezultati. Hirurg će proceniti situaciju i preporučiti najbolji pristup za postizanje simetrije i željenog izgleda.

Doktori

Korekcija areole dojke (jednostrano)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 120.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻