New Hospital Logo
deco

Kontrolni kardiološki pregled i EKG / u okviru 30 dana/

Kardiologija

Kontrolni kardiološki pregled i EKG (elektrokardiogram) unutar perioda od 30 dana

obično se izvode kako bi se pratilo zdravlje srca pacijenta i proverilo da li su preduzete terapeutske mere efikasne. Ovaj tip pregleda je važan za praćenje napretka u lečenju srčanih problema i identifikaciju eventualnih promena u srcu. Evo kako takav pregled obično izgleda:

  1. Prikupljanje anamneze: Kardiolog će ponovno razgovarati sa vama o vašoj medicinskoj istoriji i postojećim simptomima ili promenama u zdravstvenom stanju od poslednjeg pregleda.
  2. Fizički pregled: Lekar će ponovno izvršiti fizički pregled, uključujući merenje krvnog pritiska i slušanje srca stetoskopom kako bi proverio srčane funkcije i identifikovao eventualne promene.
  3. Elektrokardiogram (EKG): Ponavljanje EKG-a će omogućiti kardiologu da uporedi nove rezultate sa prethodnim, kako bi se utvrdile eventualne promene u električnoj aktivnosti srca.
  4. Analiza i plan: Na osnovu rezultata pregleda i EKG-a, kardiolog će proceniti stanje vašeg srca i, ako je potrebno, prilagoditi plan lečenja ili terapiju.

Kontrolni pregled i EKG unutar perioda od 30 dana su važni za praćenje dinamike zdravlja srca i efikasnosti lečenja. Ovi redovni pregledi pomažu u identifikaciji eventualnih problema u ranoj fazi i omogućavaju kardiologu da preduzme odgovarajuće korake kako bi se očuvalo zdravlje srca. Ako imate zakazan kontrolni pregled i EKG, važno je pridržavati se uputstava lekara i redovno pratiti svoje srčano zdravlje.

Doktori

Kontrolni kardiološki pregled i EKG / u okviru 30 dana/

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 4.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻