New Hospital Logo
deco

Kontrolni kardiološki pregled i EKG /nakon 30 dana/

Kardiologija

Kontrolni kardiološki pregled i EKG nakon 30 dana

obično se planira kako bi se pratio napredak u lečenju srčanih problema ili kako bi se redovno ocenjivalo srčano zdravlje pacijenta. Ovaj interval od 30 dana omogućava kardiologu da prati kako se pacijent odaziva na terapiju ili da identifikuje eventualne promene u srcu tokom tog perioda. Evo kako takav pregled obično izgleda:

  1. Prikupljanje anamneze: Na početku pregleda, kardiolog će razgovarati sa vama o bilo kakvim promenama u vašem zdravstvenom stanju i simptomima koje ste možda primetili od poslednjeg pregleda.
  2. Fizički pregled: Kardiolog će izvršiti fizički pregled, uključujući merenje krvnog pritiska, slušanje srca stetoskopom i druge relevantne procene.
  3. Elektrokardiogram (EKG): Ponavljanje EKG-a omogućava lekaru da uporedi nove rezultate sa prethodnim i da proceni električnu aktivnost srca.
  4. Analiza i plan: Na osnovu rezultata pregleda, kardiolog će proceniti stanje vašeg srca i, ako je potrebno, prilagoditi plan lečenja, terapiju ili druge intervencije.

Kontrolni kardiološki pregled i EKG nakon 30 dana su važni za kontinuirano praćenje zdravlja srca i procenu efikasnosti terapije ili eventualnih promena u srcu. Održavanje redovnih kontrola prema uputstvima lekara je ključno za očuvanje i unapređenje srčanog zdravlja.

Doktori

Kontrolni kardiološki pregled i EKG /nakon 30 dana/

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 5.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻