New Hospital Logo
deco

Kontrolni gastroenterološki pregled

Pedijatrijska gastroenterologija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

Kontrolni gastroenterološki pregled

je pregled koji se zakazuje nakon inicijalnog gastroenterološkog pregleda ili kao deo redovnog praćenja pacijenata sa gastrointestinalnim problemima ili bolestima. Ovaj pregled se obavlja kako bi se ocenila efikasnost terapije, pratili rezultati prethodnih pregleda i laboratorijskih testova, te eventualno pravilno upravljalo gastrointestinalnim poremećajima. Evo šta možete očekivati tokom kontrolnog gastroenterološkog pregleda:

  1. Pregled anamneze: Gastroenterolog će vam postavljati pitanja o bilo kakvim promenama u simptomima od prethodnog pregleda, o eventualnim novim simptomima ili problemima i o bilo kakvim promenama u vašem zdravstvenom stanju.
  2. Fizički pregled: Gastroenterolog će obaviti fizički pregled kako bi procenio znakove i simptome povezane sa gastrointestinalnim problemima. Ovo uključuje palpaciju trbuha, proveru jetre, slezine i drugih organa u trbušnoj šupljini, kao i merenje krvnog pritiska.
  3. Endoskopija: U zavisnosti od dijagnoze i terapije, možda ćete morati obaviti ponovni pregled endoskopijom, kao što je gastroskopija ili kolonoskopija, kako bi se pravilno pratilo stanje i eventualno pravilno intervenisalo.
  4. Laboratorijski testovi: Gastroenterolog će često naručiti laboratorijske testove kako bi se merili određeni parametri, kao što su nivoi enzima jetre, nivoi hormona, prisustvo infekcija ili upala i druge vrednosti važne za procenu gastrointestinalnog zdravlja.
  5. Radiološke procedure: Ako je potrebno, mogu se naručiti dodatne radiološke procedure, kao što su rendgenski pregled stomaka, CT ili MRI skeniranje, kako bi se pravilno pratilo stanje.
  6. Analiza i prilagođavanje terapije: Na osnovu rezultata pregleda, testova i eventualno endoskopije, gastroenterolog će analizirati efikasnost terapije i prilagoditi plan lečenja. Ovo može uključivati promenu lekova, promenu dijete ili druge modifikacije terapije.

Kontrolni gastroenterološki pregled je važan za osobe sa gastrointestinalnim problemima ili bolestima, jer omogućava praćenje stanja i pravilno upravljanje bolešću. Redovno praćenje je od suštinskog značaja za očuvanje gastrointestinalnog zdravlja i sprečavanje komplikacija.

Doktori

dr Jela Tošić

dr Jela Tošić

Spec.pedijatrije, gastroenterohepatolog

Saznajte više o doktoru

Kontrolni gastroenterološki pregled

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 6.500 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻