New Hospital Logo
deco

Ginekomastija jednostrana (liposukcija)

Muške grudi

Ginekomastija

stanje u kojem muškarci imaju povećanje tkiva dojke, može se rešiti različitim metodama, uključujući liposukciju, posebno kada je u pitanju jednostrana ginekomastija.

Liposukcija se često koristi za rešavanje ginekomastije kada je višak tkiva dojke posledica nakupljanja masnog tkiva. Postupak uključuje umetanje tankih cevi (kanila) kroz male incizije kako bi se razbilo i aspiriralo višak masnog tkiva iz područja dojke.

Jednostrana ginekomastija može rezultirati nejednakim veličinama ili oblicima dojki kod muškarca. Liposukcija se može usmeriti na rešavanje ovog problema tako što će ukloniti višak masnog tkiva i postići ravnotežu između oba dela dojke.

Preporučuje se da se pre liposukcije detaljno konsultujete s hirurgom kako biste razgovarali o ciljevima, rizicima, očekivanjima i prikladnosti ovog postupka za rešavanje jednostrane ginekomastije. Hirurg će proceniti strukturu tkiva dojke i preporučiti najbolji pristup koji će odgovarati vašim potrebama i omogućiti postizanje željenih estetskih rezultata.

Doktori

Ginekomastija jednostrana (liposukcija)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 130.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻