New Hospital Logo
deco

Alergotest na sve inhalatorne, standardne i nutritivne alergene, sa ORL/alergološkim pregledom

Pedijatrija ORL

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

Alergotest na sve inhalatorne, standardne i nutritivne alergene, uz ORL/alergološki pregled

je sveobuhvatni dijagnostički postupak koji se koristi kako bi se identifikovali alergeni koji mogu izazvati alergijske reakcije kod pacijenata. Ovaj postupak obuhvata testiranje na širok spektar alergena iz različitih grupa, uključujući inhalatorne alergene (poput polena), standardne alergene (kao što su alergeni iz kućne prašine, dlake kućnih ljubimaca i grinje) i nutritivne alergene (namirnice).

Evo kako ovaj sveobuhvatni alergotest obično izgleda:

  1. Konsultacija sa ORL lekarom i alergologom: Pacijent se prvo konsultuje sa ORL lekarom i alergologom. Tokom ovih konsultacija, lekari će prikupiti detaljnu anamnezu, razgovarati o simptomima i izloženostima alergenima, i postaviti pitanja o prethodnim alergijskim reakcijama. Na osnovu ovih informacija, odabraće se alergeni za testiranje.
  2. Alergološki testovi: Alergološki testovi se obavljaju kako bi se identifikovali specifični alergeni na koje pacijent reaguje. Ovi testovi uključuju testove kože (kožni prick test) i/ili test krvi (RAST test). Za testiranje inhalatornih alergena, koristi se ekstrakti polena različitih biljaka. Za testiranje standardnih alergena, koriste se ekstrakti kućne prašine, dlaka kućnih ljubimaca, buđi i drugih alergena. Za testiranje nutritivnih alergena, koriste se ekstrakti određenih namirnica.
  3. ORL pregled: ORL lekar će obaviti fizički pregled ušiju, nosa i grla kako bi identifikovao znakove alergijskih reakcija u ovim delovima tela. Ovo je važno jer alergijske reakcije često mogu uticati na respiratorni i ORL sistem.
  4. Dijagnoza i terapija: Na osnovu rezultata alergotesta i ORL pregleda, lekari će postaviti dijagnozu i preporučiti odgovarajuću terapiju. Terapija može uključivati izbegavanje alergena, lekove za simptome, imunoterapiju (alergensku vakcinu) i druge mere za upravljanje alergijskim simptomima.

Ovaj sveobuhvatni alergotest ima za cilj identifikaciju svih mogućih alergena na koje pacijent reaguje, kako bi se postavila precizna dijagnoza i odabrala odgovarajuća terapija. Važno je da se ovakvi testovi obavljaju pod nadzorom stručnog medicinskog osoblja kako bi se obezbedila tačna procena alergijskih reakcija.

Doktori

Prim. dr Lili Džilvidžieva

Prim. dr Lili Džilvidžieva

Spec. ORL

Saznajte više o doktoru

Alergotest na sve inhalatorne, standardne i nutritivne alergene, sa ORL/alergološkim pregledom

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 13.500 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.