New Hospital Logo
deco

24h Holter krvnog pritiska

Pedijatrijska kardiologija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

24-satni Holter monitor za praćenje krvnog pritiska

je medicinski uređaj koji se koristi za neprekidno praćenje krvnog pritiska tokom 24 sata. Ovaj uređaj pomaže lekarima da bolje razumeju fluktuacije krvnog pritiska tokom različitih aktivnosti i perioda dana i noći. Evo kako funkcioniše:

  1. Priprema: Tehničar ili medicinska sestra postavlja manžetnu za praćenje krvnog pritiska oko nadlaktice pacijenta. Manžetna je povezana sa malim uređajem koji je obično nošen na pojasu ili preko ramena.
  2. Nošenje Holter monitora: Pacijent nosi ovaj uređaj tokom narednih 24 sata, i obavlja svoje uobičajene svakodnevne aktivnosti. Uređaj automatski meri krvni pritisak u određenim intervalima (obično svakih 15 do 30 minuta tokom dana i 30 do 60 minuta tokom noći).
  3. 24-satno praćenje: Tokom tog vremena, uređaj beleži svaki izmereni krvni pritisak, a takođe može beležiti i druge podatke kao što su vreme, puls, i eventualno aktivnost pacijenta.
  4. Vraćanje uređaja: Nakon 24 sata, pacijent vraća uređaj u medicinsku ustanovu gde se podaci preuzimaju i analiziraju.
  5. Analiza rezultata: Lekar analizira podatke kako bi procenio krvni pritisak tokom različitih perioda dana i noći, kao i eventualne fluktuacije koje mogu ukazivati na hipertenziju (visok krvni pritisak) ili druge probleme sa pritiskom.

24-satni Holter monitor za krvni pritisak je koristan za dijagnozu hipertenzije i praćenje efikasnosti terapije za regulaciju krvnog pritiska. Takođe pomaže u identifikaciji „belih mantila hipertenzije“ – situacije u kojoj pacijent ima povišen krvni pritisak samo tokom lekarskih pregleda zbog anksioznosti ili stresa. Ovaj uređaj omogućava kontinuirano praćenje i bolje razumevanje ponašanja krvnog pritiska tokom različitih dnevnih aktivnosti.

Doktori

24h Holter krvnog pritiska

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 4900 rsd
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻