New Hospital Logo
deco

24h EKG Holter

Pedijatrijska kardiologija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

EKG Holter monitor

je medicinska naprava koja se koristi za praćenje električne aktivnosti srca (elektrokardiogram, EKG) tokom dužeg vremenskog perioda, obično 24 sata. Ovaj uređaj omogućava neprekidno snimanje srčane aktivnosti izvan kliničkog okruženja i pruža detaljne informacije o ritmu srca tokom svakodnevnih aktivnosti pacijenta. Evo kako funkcionira 24-satni EKG Holter monitor:

  1. Priprema: Tehničar ili medicinska sestra će postaviti elektrode na pacijentovu kožu. Elektrode su male samolepljive podloge koje se postavljaju na grudni koš i povezuju se sa Holter monitorom putem vodiča. Ovi elektrodi registruju električne impulse srca.
  2. Nošenje Holter monitora: Nakon postavljanja elektroda, pacijent nosi mali Holter uređaj (veličine džepnog sata) koji je povezan sa elektrodama. Uređaj registruje električne impulse srca i skladišti podatke.
  3. 24-satni monitoring: Tokom narednih 24 sata, pacijent nosi Holter monitor i vodi normalan život. Ovo uključuje spavanje, obavljanje svakodnevnih aktivnosti, vežbanje i obroke.
  4. Vraćanje uređaja: Nakon 24 sata, pacijent se vraća u medicinsku ustanovu kako bi tehničar ili lekar skinuo elektrode i preuzeo podatke sa Holter monitora.
  5. Analiza rezultata: Skupljeni podaci se analiziraju kako bi se identifikovali eventualni problemi sa srcem. Lekar će obratiti pažnju na bilo kakve abnormalnosti u ritmu srca, promene u provođenju impulsa ili druge znakove srčanih problema.

24-satni EKG Holter monitor je koristan za dijagnostiku srčanih aritmija, kao i za procenu efikasnosti lečenja srčanih bolesti. Ovaj kontinuirani monitoring omogućava lekarima da uhvate i analiziraju srčane probleme koji se možda ne bi registrovali tokom standardnog EKG pregleda.

Doktori

24h EKG Holter

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 5500 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻