New Hospital Logo
deco

Kontrolni endokrinološki pregled

Pedijatrijska endokrinologija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

Kontrolni endokrinološki pregled

je pregled koji se obavlja nakon inicijalnog endokrinološkog pregleda ili kao deo redovnog praćenja pacijenata sa hormonskim poremećajima. Ovaj pregled se obično zakazuje kako bi se procenila efikasnost terapije, prate promene u hormonskim nivoima i zdravstveno stanje pacijenta. Evo šta možete očekivati tokom kontrolnog endokrinološkog pregleda:

  1. Pregled anamneze: Endokrinolog će vam postaviti pitanja o promenama u simptomima od prethodnog pregleda, kao i o bilo kakvim novim simptomima ili problemima. Važno je da detaljno razgovarate o svim promenama koje ste primetili.
  2. Fizički pregled: Endokrinolog će obaviti fizički pregled kako bi procenio znakove i simptome povezane sa hormonalnim poremećajima. Ovo može uključivati palpaciju štitaste žlezde, merenje krvnog pritiska, proveru kože, pregled telesne mase i druge relevantne parametre.
  3. Laboratorijski testovi: Endokrinolog će naručiti laboratorijske testove kako bi merili nivoe hormona u krvi. Ovi testovi će se uporediti sa prethodnim rezultatima kako bi se procenila promena hormonskih nivoa tokom terapije.
  4. Dijagnostičke procedure: Ako je potrebno, endokrinolog može preporučiti dodatne dijagnostičke procedure, kao što su ultrazvuk štitaste žlezde, scintigrafija, biopsija ili druge procedure kako bi se bolje razumela priroda hormonskog poremećaja.
  5. Analiza i prilagođavanje terapije: Na osnovu rezultata laboratorijskih testova i fizičkog pregleda, endokrinolog će analizirati efikasnost terapije i, ako je potrebno, prilagoditi plan lečenja. To može uključivati promenu doze lekova ili druge modifikacije terapije.

Kontrolni endokrinološki pregled je važan deo upravljanja hormonskim poremećajima. Redovno praćenje omogućava endokrinologu da pravilno upravlja terapijom i da otkrije promene u zdravstvenom stanju pacijenta na vreme. Ovaj pregled može biti deo dugoročnog plana brige za pacijente sa dijagnozom hormonskih poremećaja kao što su dijabetes, bolesti štitaste žlezde, poremećaji rasta, poremećaji polnih hormona i drugi.

Doktori

Kontrolni endokrinološki pregled

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 6.500 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻