New Hospital Logo
deco

Kardiološki pregled-konsultacija

Pedijatrijska kardiologija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

Kardiološki pregled konsultacije

se odnosi na posetu kardiologu radi diskusije o vašem zdravlju srca i svim potrebama, brigama ili simptomima koje imate. Ovo je važan deo kardiološke prakse jer vam omogućava da razgovarate sa specijalistom za srce o svim aspektima vašeg kardiovaskularnog zdravlja. Evo šta možete očekivati tokom kardiološke konsultacije:

  1. Intervju o anamnezi: Kardiolog će postavljati pitanja o vašem zdravlju, uključujući simptome koje imate, porodičnu istoriju srčanih bolesti, prethodne medicinske probleme i način života (uključujući pušenje, unos alkohola, fizičku aktivnost i ishranu).
  2. Fizički pregled: Kardiolog će obaviti fizički pregled, uključujući merenje krvnog pritiska, auskultaciju srca i pluća, i proveru znakova koji ukazuju na moguće srčane probleme.
  3. Diskusija o simptomima i briznama: Ako imate simptome kao što su bol u grudima, otežano disanje, zamor, nesvestica ili druge probleme koji bi mogli ukazivati na srčane probleme, razgovaraćete sa kardiologom o ovim simptomima kako bi se postavila dijagnoza i planirao dalji tretman.
  4. Planiranje testova: Na osnovu vaših simptoma i anamneze, kardiolog može preporučiti različite dijagnostičke testove kao što su EKG, ehokardiografija, koronarna angiografija, stres test ili laboratorijski testovi kako bi se bolje razumeo vaš status srca.
  5. Diskusija o terapiji i prevenciji: Kardiolog će vam pružiti savete o lečenju, terapiji, promeni načina života i prevenciji srčanih problema. To može uključivati lekove, promenu ishrane, vežbanje i druge mere.
  6. Plan praćenja: Na kraju konsultacije, kardiolog će vam reći kada biste trebali da se ponovo javite radi praćenja i kako da pratite svoje zdravlje srca.

Kardiološka konsultacija je prilika da razgovarate sa stručnjakom za srce o svim pitanjima i briznama koje imate u vezi sa vašim srčanim zdravljem. Ovo je važan korak ka očuvanju i poboljšanju zdravlja srca.

Doktori

Kardiološki pregled-konsultacija

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 4000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻