New Hospital Logo
deco

FACE LIFT i neck lift (zahtevan)

Otoplastika

Face lift i neck lift

su dva odvojena, ali ponekad kombinirana hirurška postupka koji se koriste za pomlađivanje izgleda lica i vrata.

  1. Face lift: Face lift, ili zatezanje lica, se fokusira na podizanje i zatezanje kože lica, obraza i donjeg dela lica. Ovaj postupak može ukloniti višak kože, zatezati mišiće lica i stvoriti glađu, mlađu površinu kože. Face lift se često izvodi kroz incizije oko ušiju i/ili duž linija kose kako bi se pristupilo slojevima kože.
  2. Neck lift: Neck lift, ili zatezanje vrata, se fokusira na uklanjanje viška kože i masnog tkiva s vrata, kao i na zatezanje mišića i kože u tom području. Ovo je korisno za uklanjanje visećih delova kože i stvaranje definisanijeg i zategnutijeg izgleda vrata.

Ovi postupci se često izvode zajedno jer starenje utiče na više delova lica i vrata. Kombinacija face lifta i neck lifta može pružiti holistički pristup u postizanju pomlađenog izgleda, stvarajući skladniji i kontinuirani prelaz između lica i vrata.

Oporavak nakon ovih postupaka može uključivati otok, modrice i privremene promene u senzacijama na tretiranim područjima. Važno je slediti uputstva hirurga o postoperativnoj nezi kako bi se smanjile moguće komplikacije i postigao što bolji rezultat. Consultirajte se sa kvalifikovanim hirurgom kako biste odredili najbolje pristupe i metode koje će odgovarati vašim ciljevima i anatomiji.

Doktori

FACE LIFT i neck lift (zahtevan)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 480.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻