Načini plaćanja u NEW Hospital

Naš cilj je da obezbedimo što je moguće jednostavniji i fleksibilniji proces plaćanja za sve naše pacijente.

  • Gotovina
  • Kartica
  • Administrativna zabrana

Platite usluge na način koji vama najviše odgovara!

Gotovina

Sve usluge u OB NEW Hospital možete platiti gotovinom u dinarima.

Kartica

Ako ste korisnik Intesa banke naše usluge možete platiti na 3,6,9 ili12 rata.

Administrativna zabrana

Naše usluge takođe možete platiti i putem administrativne zabrane, a obrazac možete preuzeti na dnu stranice.

Plaćanje na rate!

Ako ste korisnik Intesa banke, radujemo se što možemo da vam ponudimo mogućnost plaćanja na rate (3, 6, 9, 12) putem kartice, pod uslovom da vaša kartica podržava ovu opciju.

Administrativna Zabrana

Plaćanje putem administrativne zabrane podrazumeva da pacijent pre dolaska u našu ustanovu overi istu kod svog poslodavca. Prilikom dolaska, osim administrativne zabrane, potrebno je da donesete blanko menicu koju možete kupiti u bilo kojoj banci. Ova menica služi kao sredstvo obezbeđenja Ugovora o pruženim zdravstvenim uslugama. Sklapamo Ugovor na maksimalno 12 meseci sa obaveznim učešćem od 30% ukupnog iznosa. Ukoliko niste zaposleni, administrativnu zabranu može overiti član porodice ili prijatelj koji će biti potpisnik menice i Ugovora.

Za Korisnike PIO Fonda

Ako niste u radnom odnosu, već ste korisnik sredstava PIO fonda, nudimo iste mogućnosti plaćanja na rate. U tom slučaju, umesto administrativne zabrane, potreban nam je vaš poslednji ček od penzije.

Konstantno smo posvećeni pružanju najbolje moguće nege, a to uključuje i pružanje više načina na koje možete platiti za naše usluge. Hvala što ste odabrali OB NEW Hospital.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻